2010/06/07

Bútorkészítés egyedileg

Vannak érvek a készbútor vásárlása mellett, és vannak érvek az egyedi bútorkészítés mellett is. Az utóbbi esetén legfőbb előny, hogy pontosan azt kapjuk, amit szeretnénk: a bútorkészítés során a megadott méretekben, formában, színben és stílusban, a megadott anyagokból készül el a konyha- vagy nappali bútor, netán a hálószobai vagy fürdőszobai berendezés…rattan bútor

A bútorkészítés szolgáltatást leginkább a konyhabútor kapcsán szokták igénybe venni a tapasztalatok szerint, pedig a nappali berendezés terén is rendkívül változatos, sokoldalú és látványos megoldások születhetnek – különösen egy lakberendező bevonásával. A jól megválasztott és jó minőségben elkészített nappali bútor olyan hangulatot és stílust ad a helyiségnek, amely kihatással van közérzetünkre, valamint vendégeink előtt is büszkélkedhetünk vele.

Az egyedi bútorkészítés két fő ágra bontható: A tradicionális, keményfa (vagy fém, műanyag) alapanyagú, és a fonott, rattan bútor készítésre.
A rattan bútor sajátos technikájából adódóan nem alkalmas akkora teherbírásra, mint egy keményfa bútor, viszont természetessége, különleges, hajlított formáinak köszönhetően pl. igen népszerű ülőgarnitúra, és megfelelő kezeléssel hosszú élettartamú és szépségű dísze lehet otthonunknak.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése